PDA

View Full Version : Randari Archicad



AnnaMaria
06-12-2007, 04:11 PM
Salutare...Am si eu o problema...Cu ce anume se pot face randari de proiecte Archicad...la o calitate macar aproapiata Archicad-ului...Pt ca daca folosesc mai multe elemente ( vegetatie foarte detaliata combinata cu cladiri etc.) se blocheaza complet programul...am inteles ca este programul Artlantis dar nu prea imi place cum arata e destul de basic..Alte variante sunt?...(P.S. : pls be gentille I've just subscribed 10 min ago... )
Sau daca stiti voi ceva programe specializate pe arhitectura peisagera.

vali
06-12-2007, 04:31 PM
3ds max cu pluginuri de RPC de la ARCHVISION

AnnaMaria
06-12-2007, 04:48 PM
Sincera sa fiu 3ds max mi se pare foarte complicat si chiar sunt in criza de timp...nu am cand sa-l invat...Eu ma refer la randare, pt ca in archicad imi ia ore intregi sa randez...

vali
06-12-2007, 04:49 PM
atunci vezi daca poti lucra in archicad si exporta in max doar pentru peisaj
ai vizitat site-ul astora de la archvision?

AnnaMaria
06-12-2007, 05:18 PM
da acuma ma 'chioream pe el... Am downloadat RPC-ul pt 3ds max 9...si acuma? export fisierul din archicad in max si randez acolo?...

AnnaMaria
06-12-2007, 05:49 PM
da in ce extensie sa export fisierul din arhicad sa mi-l recunoasca 3ds ? :)

AnnaMaria
06-12-2007, 06:04 PM
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....sorry my mistake....am gasit...dar nu ma lasa sa salvez oricum pt ca am prea multe obiecte pe layer..:(

alexandra87
17-05-2009, 07:58 AM
Buna...puteti sa-mi spuneti in legatura cu Archicadul asta km kt timp mi-ar lua sa-l invat?Am lucrat 3 ani intr-un program de proiectare, Plantspace,Microstation dar din cate am citit despre Archicad mi se pare diferit rau de tot!!
Vi se pare cel mai potrivit pt design interior? sau sunt altele mult mai bune?