PDA

View Full Version : avi cu canal de alpha????



rasputin2003
14-03-2009, 07:55 PM
salut..am intrat in posesia unei ''scule'' darim fs1000..pt cei care nu stiu..este o statie onair de grafica pt tv...sper ca asa se numeste...ideal pt tvuri mici pretzul de achizitie fiind de 6000E...nu e reclama pt ca nu io sunt dealerul ci doar clientul...toate bune si frumoase..suporta jde formate bmp png tiff ..pt animatie suporta swf si avi cu canal de alpha..
intrebare..cum draq AVI cu canal de alpha ca nu am reusit..

enedan
14-03-2009, 08:09 PM
mmm nici nu mai stiu daca si cum merge, cert e ca trebuie sa fie full frame. cu siguranta merge qtime full frame.

enedan
14-03-2009, 08:16 PM
dap, merge, just checked it. full frame, si functie de softul din care scoti iti bifezi rgb+alpha sau 32 de bit sau ce optiuni are acolo.
cheers

rasputin2003
27-08-2010, 07:14 PM
dupa sapaturi prin posturi mai vechi am dat de postul meu...intre timp am rezolvat problema..si am zis sa redeschit postul ca de' poate mai are nevoie careva de astfel de informatie..
se exporta din softul de motion sau 3d..(ae sau max etc etc) png cu alpha..dupa care in pachetul de softuri livrat de cei de la DARIM se gaseste un softuletz AVI CONVERT sau ceva de gen..in care se incarca secventa de png-uri si face singur un soi de AVI pe care nu o sa-l poti deschide cu mai nimic..ci doar cu softul de playat grafica ONAIR..
E HEE DANE..prima data la qtime m-am gandit si io..era VIS daca suporta astfel de format..dar din pacate scrie clar in cartea tehnica..ONLY AVI si MPEG...ei e o solutie lowcost ...da buna ..iti faci treaba


APROPO MAI LUCREAZA CINEVA CU DARIM?..ca de' ashi mai avea ceva nelamuriri