PDA

View Full Version : intrebare AE



rasputin2003
28-10-2004, 10:54 AM
cum pot randa in AE doar o parte din lucrare...?
ex. de la frameul 50 la 79..?

LEON
28-10-2004, 10:59 AM
de la render settings
in panelul render queue
mergi la set
si setezi start si end
ma rog, acolo nu se masoara in frame-uri

max4ever
29-10-2004, 04:07 PM
"ma rog, acolo nu se masoara in frame-uri" se masoara dupa cum il setezi.

rasputin2003
30-10-2004, 04:05 PM
multumiri !!!!
Dar daca to sunt aici...intrebare...cat de dificil e sa faci un chroma key in AE?...si cat de bine se poate face?