![]() |
|
|||||||
| Works Aici postam lucrari si comentarii la ele |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread |
|
|
#961 |
|
VA member
|
Intradevar, ai remarcat bine la compozitie, cu grafisme si tot. trista lingura! blatul pe care sta compozitia nu e in perspectiva. la prima perspectiva interioara nu ai umbre purtate si nu ai profunzime (peste tot ai valorat la fel, la aceeasi intensitate) La a doua perspectiva ai fi putut sa inchizi intr un fel camera pe margini, nu sa dai asa cu guma. din nou nu ai umbre purtate. nu mai desena ceea ce e in tablou pe pereti. Distractia deabea acum incepe cu facultatea! ![]() |
|
|
|
|
|
#962 |
|
VA member
|
nu am dat cu guma :P asa am lasat hasura caci uneori arata mult mai ok acele obiecte neterminate... in fond ochiul normal nu vede tot. uneori e mai bine sa te feresti de ceea ce incarca desenul. mai ales dak e sa desenezi ceva incercand sa te incadrezi in timp te axezi intai pe lucrurile importante apoi detaliile. la fel si acele umbre purtate, eu le numeam "efectele speciale" impreuna cu reflexii etc... si de multe ori dak timpul nu imi permitea saream peste ele. prefer desenele mai aerisite si mai curate. cat despre inchisul peretilor din fata in spate am folosit de multe ori trucul asta pentru a accentua cumva efectul de perspectiva...
cat despre minunatia de lingura ;))) da a fost o disractie pentru toti )
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|