![]() |
|
|||||||
| Identitate | Branding | Typography | Graphic Design Building an identity |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread |
|
|
#166 |
|
VA member
|
ep2. ![]() ![]() ![]() primele 2 sunt etape, ultima e aproape rezultatul final cu observatia ca logoul final predat are un copil afro-american in simbol. ![]() ![]() experimente ![]() ![]() 2 din primele 'schite' pentru o terasa pe malul lacului snagov, pe un ponton. din pacate proiectul nu s-a mai realizat. ![]() ![]() tot experiment, am ajuns la o lista lunga de posibile cuvinte pe acest stil / aceasta idee ![]() |
|
|
|
|
|
#167 |
|
VA member
|
ep. 3.
![]() ![]() ![]() primele 2 sunt propuneri, cea de-a 3 varianta aleasa. ![]() ![]() ![]() toate 3 - propuneri respinse ![]() ![]() experimental ![]() experimental |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Moderator
|
Îmi plac experimentele tale însă ambele duc lipsă de ceva ce natura lor cere: compensare/corecție optică.
La primul Enigmatique chiar dacă în realitate sunt toate egale, pătratele "goale" par mai mari decât cele "pline". În varianta a doua ochiul e ajutat de grid și efectul e diminuat. Din pricina aceluiași efect "șirul" vertical pare mai subțire decât pătratele de pe "margini". În plus, nu e foarte clar de ce nu e centrat simbolul; if anything, parcă ar fi trebuit lăsat acel spațiu în dreapta. Disconnected pare să se prăbușească spre dreapta (pare rotit în sens orar) din cauze similare. Dacă găsești timp și te interesează poți studia percepția vizuală, iluzii, Gestalt, neuroestetică și curentul Op Art. Astfel de trucuri ale percepției sunt folosite des în design grafic, atât în scop ameliorativ (corecția optică despre care vorbeam) cât și creativ (iluzia constituie baza grafismului, e.g. logo-ul din 1984 al AT&T).
|
|
|
#169 |
|
VA member
|
Legat de diferentele ce par sa existe intre forme, chiar nu percep vizual acest efect. Cand l-am facut am incercat initial fara acea coloana (necentrat) dar parea incomplet, o sa o mai incerc insa o data, poate pot renunta la ea, sau poate si la cea din stanga si sa ajung la un obiect centrat dar un simbol mai subtire cu doar 4 coloane in loc de 6.
Multumesc de raspuns si pentru linkuri, chiar sunt curios sa aflu mai multe. |
|
|
|
|
|
#170 |
|
VA member
|
-4-
![]() ![]() ![]() propuneri (refuzate, considerate prea feminine) pentru o cantareata latino-mexicana ![]() ![]() experimental ![]() kudos beach, logo pentru InDeepAndDance 2010 (1 mai) ![]() ![]() experimental / propuneri neoficiale pentru agentia de booking, 'surioara' mandarinei9 |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| alex tass, design grafic, flyere & postere, logo design, logos |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|