![]() |
|
|
#1 |
|
Guest
|
13.02 - 14.03 /// second challenge
1. Concursul are durata de 2 sau 3 saptamani. In fiecare zi de luni se anunta un subiect iar duminica celei de-a doua saptamani se desemneaza castigatorul. Castigatorul fiecarui concurs propune subiectul pentru concursul de peste 2 saptamani, dupa ce in prealabil s-a consultat cu juriul. Cel care deschide threadul in care anunta subiectul este obligat sa posteze regulile de baza ale concursului.Castigatorul va fi desemnat de catre juriul format din: Eric, Vali, Ovidiums, Florin. 2. Pentru realizarea subiectului nu se poate folosi nici un fel de soft 3D. Pentru o buna prezentare a lucrarii se accepta si ajustari intr-un soft de editare imagine. Imaginile pot fi atat digitale cat shi classic sau ambele tehnici laolata. 3. Orice user poate participa cu mai multe schitze insa doar cu o realizare finalizata, scriind "Lucrare finala" deasupra lucrarii atasate. 4. Orice lucrare trebuie sa fie realizata in intregime de catre user. Nu se accepta in cadrul lucrarii modele luate de pe net sau de la altii, nici macar modele realizate de user cu alta ocazie. Texturile de orice fel sunt acceptate. 6. Toti userii sunt liberi sa comenteze sau sa critice in mod civilizat lucrarile prezentate. 5. Nu se accepta plagiatura. 7. Incalcarea oricarei parti din regulile de mai sus duce la descalificarea lucrarii. Userul poate reveni cu o alta lucrare in care va respecta regulile. Pe langa aceste reguli, se vor respecta implicit regulile generale ale forumului VisualArt. Pentru orice nelamuriri exista moderatori care pot raspunde intrebarilor. 8. Toate lucrarile propuse se posteaza in acest thread indiferent de user, indiferent de nr de lucrari per user! 9. La sfarshit juriul va da aw ard! INTERNATIONAL VA-ENTERTAINMENT, marea companie de games situata in inima Bucurestiului, cauta SetDesigneri pentru noua serie de jocuri holografice, "TimeJumpers". Povestea jocului este bazata pe o tehnologie extraterestra care face posibil un "TJ" - "TimeJump" , o calatorie in timp, atit in trecut cit si in viitor. Tehnologie este controlata de humani in secolul 22, insa bineinteles poate fii furata, manipulata si preluata de oameni din diferite secole ale trecutului, in asa fel, incit transportul nu exclude si transportul din trecut in viitor, cu oameni fara pregatire speciala pentru un asa transport. Surprize placute si neplacute pe amandoua partile ale timpului. Tema de saptamana asta: Decor pentru posibilul joc pe computer, TimeJumpers !!! Prezentatai o scena din acest posibil joc, nu conteaza daca este o calatorie din viitor in trecut sau invers. Calatorul se va regasii ori in trecut, intro pirmaida, in apropierea inei cetati, unui oras, unui sat, sau in natura, sau invers, in centrul unui oras modern, unei metropole din viitor, unei fabrici, unui templu neochristian etc.in "Scenografia", arhitectura peisajului, fie el creeat artificial sau natural face aproape 80% din imaginea finala. Tehnica este libera de ales[nimik 3d], insa se prefera o imagine colorata. Schitze si discutiile, interactivitatea cu publicul de la Challenge este un plus la votarea juriului. Orice personaje ati face, ele vor fi tratate de juriu ca fiind in ajutorul sau in defavoarea scenelor finale. Accentul la jurizare se va pune pe peisaje nu pe personaje. Tema dureaza 3 saptamani. 13 februarie pana la 06 martie Last edited by VALI; 13-02-2006 at 11:57 AM. |
|
|
#2 |
|
Guest
|
Tema a fost modificata si deschisa, Succes la toti
|
|
|
#3 |
|
VA member
|
Foarte interesanta tema...partea bizara e ca si eu vroiam sa concept un asemenea joc inspirat dupa sci fi-ul timesquad (ma refer la carte, nu desen), ideea de baza era foarte apropiata...
In fine, m-am lasat de asta deoarece a aparut un joc foarte similar....TimeShift -Ontopic: personajele sunt strict pentru a da un sentiment de proportie nu? ok... -ceva in genul asta se accepta? (lucrare facuta pt un alt proiect) ca sa stiu daca o tin pe drumul asta sau schimb macazul...as vrea sa fac ceva tot intr-un mediu organic...
uhum indeed.... Last edited by VALI; 13-02-2006 at 06:07 PM. |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Da, directia este okay, Nervozix, go ahead and work
![]() Sal, Eric |
|
|
#5 |
|
witcher
|
interesanta tema, de multe ori a trebuit sa fac environments pt diferite comisioane dar niciodata nu mi-au iesit. consider challenge-ul asta o ocazie buna pt exercitiu :buttrock:
PS - dariz, asta e teritoriul tau :deal:
|
|
|
#6 |
|
VA member
|
eu am auzit ca masinaria asta e ascunsa printr-o pestera de ghiata :shrug:
cred ca voi merge pe un interior, desi si externul ar fi de interesant de vazut ![]() ps:faine lucrari pt exemplu..se poate si un link? fain ar fi de ar intra si DDD in joc ;) |
|
|
|
|
#7 |
|
witcher
|
facut o skitza, vreau sa stiu daca se poate si asa ceva, mai SF... :confused:
Last edited by Dominus; 13-02-2006 at 06:37 PM. |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Bineinteles ca se poate
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Mai bine zis, daca se recunoaste din acel "SF", cum arata un posibil Setting pentru joc...
|
|
|
#10 |
|
VA member
|
foarte fain inceput dominus, te-ai gandit la half life cand ai facut imaginea asta? ca parca era un stagiu cu insule plutitoare pe acolo...
|
|
|
|
|
#11 |
|
witcher
|
ok eric, am inteles ;)
infamae, nu. am jucat doar HL1, nu am terminat si HL2. dar asta a fost demult si nu cred ca era asa ceva acolo... sau poate nu mai stiu eu. :shrug:
|
|
|
#12 |
|
VA member
|
o schita mica de incalzire(bine, am mai facut si altele dar pe alea nu le postez)
ramine sa ma gindesc ce gen voi aborda :rolleyes: |
|
|
|
|
#13 |
|
VA member
|
la primul ma refeream, oricum, n-am zis-o in sens rau ;). sa vedem continuarea, spor. :D
mai am doua examene si ma pun si eu pe treaba. |
|
|
|
|
#14 |
|
VA member
|
in hl1 exista o lume pe nume Xen....ma rog are ceva "de acolo"....dar eu am inteles ca trebuie sa fie totusi pe pamant actiunea nu? :hmm: viitor-trecut-ceva de genul...
daca tot suntem aici ca sa invatam unii de la altii....la cat dpi lucrezi dominus(200?), ala e soft brush din ps nu?
|
|
#15 | |
|
VA member
|
Quote:
Mmmm, ia uite cativa HL freaks pe aici :D |
|
|
|
![]() |