![]() |
|
|
#1 |
|
moderator, admin, huh?!
|
assassin / softimage xsi
HELLO! Acum in perioada sarbatorilor cand e mai liniste la studio am zis sa incep un prj personal, pt a creste skillurile :D si pt a scapa de pofta care mi-au facuto dragos si raul cu lucrarile lor :banghead: Este vb de un personaj, facut dupa ilustratia Assassin, al lui Dominus , ilustratie care poate fi vazut mai jos alaturi de cateva wip. La final vreau sa-i fac si o mica animatie, asa ca voi incerca sa tin totul cat mai "animable friedly" :shrug: cum ar fi dinamica pt palton, lanturi etc... sa vedem cu parul cum o sa fie ![]() Stiu ca am o reputatie proasta de a nu termina prj personale dar de data aceasta sper sa nu fie cazul, este cu siguranta printre ilustratiile mele preferate, ever si pofta de modelare am. Probabil ca la anu va fii gata, eu voi posta evolutia. Deocamdata super wip, este inca simetric, de cap, maini si picioare nu m-am atins. C&C sunt bine venite!
http://vimeo.com/channels/adrianlazar3d Last edited by Adi; 20-12-2006 at 12:21 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VA member
|
mwhahaha bravo tati :D
da-i bataie. P.S. mi-ai facut shi mie pofta :D |
|
|
|
|
|
#3 |
|
moderator, admin, huh?!
|
updates updates
|
|
|
#4 |
|
VA member
|
arata f bine. 2 mici obiectii: degetele par plate..si nu prea imi pare inspirata ideea cu fermoarul la obiectul acela de imbracaminte.
|
|
|
#5 |
|
moderator, admin, huh?!
|
-lbg, nu stiu ce sa zic, mie degetele mi se par ok, o sa pun mai pe seara un render din lateral sa-mi zici daca tot plate par... legat de fermoar, vedem daca ramane sau nu in fct de evolutie...
-mister magenta, ai dreptate in privinta cutitului, mai ales la proportii, tre modificat ca sa arate ca cel din ilustratie, cat despre design o sa vad ce pot face, mie insa mi se pare ca seama (ca design, nu ca proportii) cu cele din concept (care imi si plac)
http://vimeo.com/channels/adrianlazar3d Last edited by Adi; 20-12-2006 at 12:22 PM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VA member
|
succes
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VA member
|
imi plac detaliile... f fain lucrat
ceea ce ma "deranjeaza" pe mine e gulerul ala cam... "indiscret" (am vz ca asa-i conceptul dar poate nu dau bine-n 3d... nu stiu... zic si eu) si chestiile alea de pe umar care amintesc de armura unui knight... dupa parerea mea ar tb scoase. in rest frumos! sa vedem in continuare. spor mare!
|
|
|
#8 |
|
moderator, admin, huh?!
|
-guben: thanks
-creAtor: armurile de pe umar cred ca se vor lega ok in final, dupa ce texturile si shaderele vor fi facute, nu sunt de metal, probabil vor fi din piele
|
|
|
#9 |
|
VA member
|
Mi se pare mie sau in concept paltonul este doar pana deasupra genunchilor? Cred ca ar fii cam greu sa te furisezi cu un palton asa de lung , in rest arat bine.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VA member
|
Ca sa iasa ceva misto trebuie sa surprinzi detaliile care ii dau atitudinea din conceptul lui Dominus. Forma gulerului difera de cea din concept si ii ofera si o atitudine ciudata personajului. Genu al de guler imi aduce aminte de bogatasii secolului al 16-17 lea. Daca ii mai pui si o peruca din aceea cu par alb si pe bigudiuri(nu mai stiu cum ii zice) deja o dam in caricaturi.
Ar trebui facute si din modelare detaliile care sa faca roba rupta jos si cu fire iesite aiurea.In nici un caz asa intreaga cum e acum. Ultima bretea de jos ar trebui inchisa altfel nu i ar mai sta prinsa roba. Si nu stiu daca e wip capul, dar presupun ca e, ca e mult prea basic. In ce context ai de gand sa folosesti charul?
|
|
|
#11 |
|
moderator, admin, huh?!
|
mai, este wip, normal ca o sa apara si detaliile pe parcurs, de cap nu m-am atins, dupa cum am scris in primul post, este cel default din xsi...
postez probabil ultimul update din anul asta. pe langa mici alte detalii am mai lucrat la proportiile cutitului, e mai bine? am adaugat mai multe cute la haina ca sa para dintr-un material textil mai subtire (rupturile de jos vor fi facute din textura).
|
|
|
#12 |
|
javră
|
Arata foarte bine. Belesc ochii la detaliile alea de 10 minute
Baga mare, ca promite! ;)
|
|
|
#13 |
|
witcher
|
frumos inceput Adi, abia astept sa vad finalul (poate si animatia? :D)
o chestie... ce am facut acolo nu prea e concept, e ilustratie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
moderator, admin, huh?!
|
spargluna: senq, senq :D
dominus: my bad man, sunt noob la 2d, am rectificat :D
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
foarte buna treaba...,foarte buna.. ilustratia e super.eu sunt indragostit d assasin(in general).sa vedem ce ti iese.. niste remarci:degetele arata k niste paralelipipede,iar spatiul dintre aratator si "degetul mare" e mult prea mare.deasemenea nu prea se vad incheieturile degetelor(nodurile).in ilustratie,gulerul arata bine dar la modelul tau,nu prea m incanta... cutitul cred k e ok. probabil,capul nu e terminat dar fa ceva la urechea aia...,k park e d martzian. la fermoar tre sa mai lucrezi.poate pui un snur in loc d fermoar...(ca la corset) bafta... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|