![]() |
|
|||||||
| Visualart Challenge: Joy is BMW “Joy is BMW” – creeaza o lucrare care sa ilustreze acest concept, respectand valorile marcii. Cauta emotia pe care ti-o inspira marca BMW. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
VA member
|
Synax - JOY IS BMW
sper ca nu aveti nevoie si de clay ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VA member
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VA member
|
foarte tare ideea
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
VA member
|
mijto , imi place si mie .
|
|
|
#5 |
|
a.k.a. Frodo
|
Asa da domle!
|
|
|
#6 |
|
VA member
|
geniala as putea spune
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VA member
|
fara a fi rautacios cu nimeni, vreau doar sa spun ca acest concept se aseamana suspicios de mult cu al meu deoarece este o ilustrare a sloganului de campanie, in care cuvantul joy se identifica cu cuvantul si cu marca bmw. pe cand eu am ales sa scriu cuvantul in locul numelui bmw, tu ai ales sa dai definitia de dictionar a cuvantului ca fiind bmw.
nu ca te-as acuza ca ai luat ideea de la mine, dar avand in vedere ca exista acest forum, si este obligatoriu de postat lucrarile in public inainte de a le inscrie in concurs, cum oare ne putem proteja lucrarile din a fi preluate, si poate prezentate sub o alta forma, care poate are un impact vizual mai atragator? este mai mult o intrebare pentru organizatori decat ptr cel ce a facut lucrarea. daca observatia mea pare deplasata, sau asemanarea dintre cele 2 concepte, cel putin la nivel conceptual o vad doar eu, va rog sa ma atentionati si voi parasi aceasta polemica fara obiectii. oricum lucrarea mea a fost inscrisa in concurs inainte de aparitia acestui concept, deci sper ca juriul tine cont si de timeline, cand puncteaza originalitatea lucrarilor inscrie. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Admin
|
@KingGrab Mie nu mi se pare ca ar fi vorba de inspiratie din lucrarile tale, e chiar absurd sa afirmi asa ceva, sunt idei diferite puse in aplicare diferit. Pina la urma toate lucrarile sunt "o ilustrare a sloganului e campanie".
Rog pe toata lumea sa dea dovada de seriozitate si de profesionalism. Visualart si juriul isi vor face datoria in legatura cu eligibilitatea lucrarilor pentru a avea un concurs corect. Aici chiar nu e cazul de asa ceva. Succes in continuare! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VA member
|
[...]
Last edited by spargluna; 31-08-2009 at 06:54 PM. Reason: flame. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
VA member
|
Ce are in comun cu KingCrab este ca e simpla si la obiect. Conceptele sunt insa diferite. La amandoua este extraordinar cat de repede si eleocvent transmis mesajul dorit. Super! Felicitari!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
|
ideea e clara si eficace dar unde e emotia ?
"9.1 Critieriul de baza pentru jurizare este puterea elementelor emotionale si narative ale lucrarii, in timp ce elementele tehnice au un rol secundar."
|
|
|
#12 |
|
VA member
|
e foarte adevarat ce spui pill, probabil singura emotie sau cea mai puternica emotie pe care o provoaca imaginea mea e ideea in sine.
oricum ma bucur ca va place. cu ceva timp si noroc o sa mai revin cu o idee. bafta tuturor. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
VA member
|
- uita-te la sigla bmw, si vei vedea cuvantul joy -
- uita-te la cuvantul joy, si vei vedea sigla bmw - |
|
|
|
|
|
#14 |
|
VA member
|
mi se pare mie sau insinuezi ceva?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
javră
|
incearca sa'ti justifice conceptu' ![]()
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|