![]() |
|
|||||||
| Visualart Challenge: Joy is BMW “Joy is BMW” – creeaza o lucrare care sa ilustreze acest concept, respectand valorile marcii. Cauta emotia pe care ti-o inspira marca BMW. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
VA member
|
Joy is BMW (rollercoaster)
Salut! Sunt doar un observator "din umbra" al acestui forum si se pare ca acest concurs a fost imboldul care m-a impins intr-un final sa imi fac si eu cont. Am postat o prima schita de mana, o schita de idee. Tipul care "drives a BMW", spre deosebire de ceilalti e extrem de plictisit si dezamagit de calatoria cu roller coaster-ul pentru ca... he drives a BMW. Momentan sunt in cautare de resurse, imagini etc. Sper sa adaug ceva pe maine. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
tare asta. good luck cu finisajul!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Admin
|
Frumos, spor, sa vedem mai departe
![]() Mai e ceva timp si cred ca de pe acum cam trebuie sa inceapa sa apara ideile interesante. Spor(t)! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VA member
|
e superba!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VA member
|
![]() Stiam ca am mai vazut asta undeva
Last edited by Schakra; 14-09-2009 at 02:39 AM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
VA member
|
Ohoo... mai pot sa iti arat inca vreo 5 imagini asemanatoare, insa nu stiu ce vrei sa sugerezi prin postul tau...
In alta ordine de idei, imaginea pe care o pregatesc va fi un colaj de 2 imagini, ambele achizitionate deja. Una de la un fotograf pe care l-am contactat pe flikr si o alta cumparata de pe un site cu stock photos. Voi posta cat de curand noutati. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
VA member
|
Asa cum am promis, am revenit cu imaginile achizitionate si cu varianta finala (pe care deja am si inscris-o).
Imaginea cu rollercoaster-ul este achizitionata, asa cum am mai spus de la un fotograf contactat pe Flickr. Ii multumesc inca o data lui Michael Steggals pentru fotografie si pentru intelegere, avand in vedere ca baietelul din fotografie (cel inlocuit cu personajul principal) este chiar fiul lui. Poza cu BMW driver este cumparata de pe un site cu stock images. Soseaua-slogan este creatie proprie. Logo-ul este preluat de pe site-ul BMW Group. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VA member
|
Varianta finala
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
VA member
|
Imi place mult realizarea pozei, nu atat de mult prezentarea (chenarul si modul in care e prezentat sloganul). din pacate nu stiu exact sa indic ce nu imi place. poate o prezentare mai simpla ar fi de impact.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
VA member
|
Eu consider headline-ul ca fiind redundant, pleonastic... De ce spun asta? Pentru că textul trebuie să transmită privitorului un răspuns la vizualul principal al lucrării, însă acesta este încărcat grafic şi el, distrăgând atenţia de la mesaj (pentru că nu forma textului transmite "bucuria" ci înţelesul lui). În plus, orice alte elemente grafice ai adăuga, vor fi în detrimentul conceptului tău, care ar trebui să capteze atenţia.
Pe scurt, sugestiile mele ar fi: 1. Foloseşte un font mai mic pentru textul "He drives a BMW", încât să nu pară din poză şi să nu aibă efecte, deci cât mai simplu, alb. 2. Renunţă la autostrada care flutură mesajul şi scrie aerisit, clar şi mai mic, precum o semnătură. Tot cu alb, iar singurele elemente policromatice să rămână foto şi sigla. cu stima, Multă baftă! Andi |
|
|
|
|
|
#11 |
|
VA member
|
se pare ca toti avem idei "suprapuse" cu ale altora...probabil ca daca ar fi un visual cu bula sau fat-frumos...poate ca ar iesi ceva chiar nemaifacut de altii...sau poate cu hagi...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VA member
|
O alta idee
Nu cred ca sunt multe de spus despre aceasta lucrare...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
VA member
|
sweet
|
|
|
#14 |
|
VA member
|
Nu vreau sa fiu carcatas, dar eu cred ca "is" si logo-ul sunt cam redundante.
Alex |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VA member
|
oricum e foarte fain visualul. my favourite |
|