![]() |
|
|||||||
| Mica Publicitate Tot ce doriti sa vindeti, sa cumparati sau sa anuntati trebuie sa o faceti aici... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread |
|
|
#1 |
|
VA member
|
Procesor: Power PC G4 466 MHz/ Bus speed: 133 MHz / L2 cache: 1 M / RAM: 896 MB / HDD: Maxtor 60 GB (in garantie) / Placa video: NVIDIA GeForce 2 MX 32 MB/ CD-RW/DVD-ROM: Toshiba SD-R1312 (in garantie)/ Monitor: Nec MoltiSync 95F de 19'' (in garantie)/ Mouse: Apple optic Tastatura: Apple Pret: 1300 EURO |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
cam scump...
|
|
|
|
#3 |
|
VA member
|
Pretul e o gluma, nu?
De banii astia iti cumperi un G4 1.25 Ghz nou (fara monitor e drept si cu ceva mai putin RAM)... Salutari, Andrei |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VA member
|
Cred ca pretul e asa mare din cauza ca mouse-ul este Apple optic.
|
|
|
#5 | |
|
Chemically inconvenienced
|
Quote:
scuze, nu m-am putut abtine... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VA member
|
Lasand la o parte gluma, ati vazut vreun utilizator de Mac care foloseste mouse-ul Apple venit la pachet?
Eu am vazut doar unul, dar cand l-am intrebat am aflat ca era incepator si nu stia ce face. :D Salutari, Andrei |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Chemically inconvenienced
|
ca sa inchei offtopicul-
eu am vazut 2: primul era fostul meu shef, care recunostea ca e o mare porcarie si ca o sa-l schimbe (n-a facut-o cand plecasem eu de la firma) si celalalt e un fel de coleg de birou, DTP-ist, care se pare ca nu are nici o problema cu el (l-am intrebat mirat cum poate desena cu porcaria aia de mouse). si imi cer scuze lui airboy pentru poluarea threadului. succes la vanzare!
Brian (to adoring crowd): You've got to think for yourself! You are all individuals! Crowd (in unison): Yes, we are all individuals! Brian (to adoring crowd): You are all different! Crowd (in unison): Yes, we are all different! Single voice (from within the crowd): I'm not. Crowd (in unison): SHH! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
cam scump....
|
|