![]() |
|
|
#1 |
|
VA member
|
Casa mea
hmm , am vazut si eu concursul acesta pe data de 9 si am crezut ca termenul limita era 11 , acuma vad ca se pare ca e in 13 , deci am sa incerc si eu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Si eu m-am trezit ieri sa ma bag. Credeam ca sunt singurul care intra pe ultima suta de metri.
Ai grija la ferestre pentru ca sunt cam mari pentru o astfel de casa. Si treptele parca sunt prea mici. Fi atent la proportii in general. Ai referinte sau lucrezi din imaginatie ? Spor la treaba in continuare ! |
|
|
|
#3 |
|
VA member
|
Am gasit o singura referinta in graba pt. ca nu am acces la museul
satului asa ca am cautat pe net si rezultatele m-au cam dezamagit dar ma descur cumva. Aici este "referinta" mea : |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VA member
|
vezi ca ai probleme cu proportiile (usa beciului este mult prea mica)
la acoperish se vede repetarea texturii (tare vizibiL) nu sunt arhitect( mai bine il lasam pe vali sa spuna ceva) da cred ca nu se poate sa ai doua geamuri la aceeasi camera pe pereti diferiti( mai ales cind sunt atit de apropiate geamurile)
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
prispa sta un pic in consola...
nu e bine pivnitza e ok, numai ca este mult lemn pe acolo...la tine...nu! da mai multa importantza ornamentelor de pe elementele structurale.... |
|
|
|
#6 |
|
VA member
|
ferestrele nu sunt deloc mari... exista case de genul asta cu ferestre mai mari
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VA member
|
Hm , mersi de sfaturi desi nefiid arhitect e posibil sa fac multe greseli , am facut fatada aproximativ dupa desenul prezentat restu e improvizatie , sper sa am timp sa schimb barnele si elementele de lemn.
Stadiul actual(background provizoriu): |
|
|
|
|
|
#8 |
|
VA member
|
apucate de imprejurimi
lucreaza bine la textura... hai ca merge ...
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
place la ochii mei...
dar vezi cea zis si Vali "da mai multa importantza ornamentelor de pe elementele structurale...." casa ta e mare, e facuta cu cap dar da impresia (inca) de saracacios pentru ca ii lipsesc "gatuirile" de la stalpi si ornamentele din balustrada ai uitat portita iar buda...are peretii muuuuult prea drepti (ar fi de preferat din lemn), si daca e si putin intr-o "rana" ar fi perfect, acum pare a fi turnata din beton dar cred ca e inca WIP
|
|
|
#10 |
|
VA member
|
Fain Osiris - chiar cool - DAR baga shi tu un boschet, un copac, un ceva ... un gard eventual . ar ocupa mult dinimagine shi ai putea foloshi shi un depth of field ptr ceva mai artistic.
Hope it helps.
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
omule
o fi "cool" cum spui tu!! dar osiris.....nu ai respectat dimensionarea elementelor iata stalpii sunt mai groshi decat in model elemetele de lemn ale prispei sunr shi ele grosolane pierzi alura elansata a casei!!!!!!!! |
|
|
|
#12 |
|
VA member
|
Okey VALI , deci stalpii mai groshi ? heh , am intrebat si eu ceva arhitecti si nu au stiut sa zica prea mult , eu am facut casa mai mult dupa ochi si stalpii dupa desen , dar nu prea stiu cum ar trebui ele sa arate pt. ca nu gasesc nici o poza care sa semene cu acea casa , hmm poate dai tu un sfat dar te rog , foloseste si tu un limbaj mai pe intelesul meu
Si mersi la toti pentru raspunsuri |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
lol
stalpii facuti de tine sunt PREA groshi....tocmai asta e problema asha cum arata casa acum....pierde din elansarea pe care o are ea in realitate datorita acestor elemente facute de tine supradimensionat cand spuneam ca prispa sta un pic in consola...spuneam ca de fapt conturul ei depasheshte linia soclului...ceea ce...daca observi desenul original....nu se intampla prispa fiind chiar un pic retrasa fatza de gabaritul soclului..... |
|
|
|
#14 |
|
VA member
|
mersi , am incercat sa remediez aspectele subliniate de tine mai sus , sper sa fi reusit cat de cat :rolleyes:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
|
parca parca....scandurelele veriticale de la cerdac (sau prispa?) pe latura dreapta par frante (e o problema de modelare?) buda e ok...daca se vede prin ea este autentica :D! mai pune un cub inauntru drept scaun (e mai modern) si ai si "tronu'". Dar cred ca ai uitat o scandura orizontala, jos pe latura stanga.... si nu uita un gardut.... spor
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|