VisualART Forum - Powered by vBulletin
Results 1 to 8 of 8

Thread: Randari Archicad

  1. #1
    VA member AnnaMaria's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Oradea
    Age
    34
    Posts
    10

    Question Randari Archicad

    Salutare...Am si eu o problema...Cu ce anume se pot face randari de proiecte Archicad...la o calitate macar aproapiata Archicad-ului...Pt ca daca folosesc mai multe elemente ( vegetatie foarte detaliata combinata cu cladiri etc.) se blocheaza complet programul...am inteles ca este programul Artlantis dar nu prea imi place cum arata e destul de basic..Alte variante sunt?...(P.S. : pls be gentille I've just subscribed 10 min ago... )
    Sau daca stiti voi ceva programe specializate pe arhitectura peisagera.
    :thumbsup:

  2. #2
    vali
    Guest
    3ds max cu pluginuri de RPC de la ARCHVISION

  3. #3
    VA member AnnaMaria's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Oradea
    Age
    34
    Posts
    10
    Sincera sa fiu 3ds max mi se pare foarte complicat si chiar sunt in criza de timp...nu am cand sa-l invat...Eu ma refer la randare, pt ca in archicad imi ia ore intregi sa randez...
    :thumbsup:

  4. #4
    vali
    Guest
    atunci vezi daca poti lucra in archicad si exporta in max doar pentru peisaj
    ai vizitat site-ul astora de la archvision?

  5. #5
    VA member AnnaMaria's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Oradea
    Age
    34
    Posts
    10
    da acuma ma 'chioream pe el... Am downloadat RPC-ul pt 3ds max 9...si acuma? export fisierul din archicad in max si randez acolo?...
    :thumbsup:

  6. #6
    VA member AnnaMaria's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Oradea
    Age
    34
    Posts
    10
    da in ce extensie sa export fisierul din arhicad sa mi-l recunoasca 3ds ? :)
    :thumbsup:

  7. #7
    VA member AnnaMaria's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Oradea
    Age
    34
    Posts
    10
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....sorry my mistake....am gasit...dar nu ma lasa sa salvez oricum pt ca am prea multe obiecte pe layer..:(
    :thumbsup:

  8. #8
    VA member
    Join Date
    May 2009
    Location
    constanta
    Age
    31
    Posts
    4
    Buna...puteti sa-mi spuneti in legatura cu Archicadul asta km kt timp mi-ar lua sa-l invat?Am lucrat 3 ani intr-un program de proiectare, Plantspace,Microstation dar din cate am citit despre Archicad mi se pare diferit rau de tot!!
    Vi se pare cel mai potrivit pt design interior? sau sunt altele mult mai bune?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. plugi-nuri Archicad
    By cuishor in forum How To
    Replies: 1
    Last Post: 21-02-2014, 10:18 AM
  2. Randari in Artlantis ... merita efortul ?
    By Mikeynos in forum 3D - Arhiva Finished Works
    Replies: 9
    Last Post: 19-12-2008, 12:50 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 25-02-2006, 02:10 PM
  4. ultimele randari...
    By k-mele in forum Arhiva - Arhitectura
    Replies: 17
    Last Post: 31-10-2005, 12:36 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •