Salut! Ma cheama Cristi, am 16 ani si sunt elev in clasa a zecea la un liceu din Bucuresti.
De desenat, desenez de cand sunt mic, e o pasiune insuflata de tatal meu. Uploadez in continuare niste schite de masini :)
Salut! Ma cheama Cristi, am 16 ani si sunt elev in clasa a zecea la un liceu din Bucuresti.
De desenat, desenez de cand sunt mic, e o pasiune insuflata de tatal meu. Uploadez in continuare niste schite de masini :)
Sugestia asta de roti e cam incomoda, parca s-ar vedea prin lupa. Probabil asta a vrut sa fie efectul, insa mai bine concentreza-te pe forma reala si incearca sa redai cat mai fidel obiectul ( masina). Proportiile in schimb par sa fie ok,
succes in continuare
The young man knows the rules, but the old man knows the exceptions.
Oliver Wendell Holmes
Intr-adevar, par cam fortate rotile. La a doua schita, nu am respectat regula celor 3 roti, da ma bucur ca nu se observa.
Ms de reply, revin cu desene:)
Care e regula celor 3 roti ?!
My Blog
"Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away." ~ Antoine de Saint-Exupery
Intre rotile unei masini trebuie sa fie o distanta egala cu aproximativ 3 diametre ale rotii.
interesant ce zici tu acolo.. nu stiam de chestia asta. eu nu am observat , dar e f bine ca ti-ai dat tu seama
The young man knows the rules, but the old man knows the exceptions.
Oliver Wendell Holmes
+ alte 4:)
Coupe facut pe la scoala+refacut acasa;
BMW si Volkswagen.
Exagerezi prea de tot cu punctele de fuga de la roti. Punctele de fuga coincid cu osiile masinii; ti se pare ca pozitia corecta (conform punctelor de fuga trasate cu rosu) a rotilor din plan indepartat e normala?
La a doua masina postata situatia e si mai exagerata.
Inteles.. Ca sa fiu sincer, le faceam cam dupa ureche. Ms de reply si de sugestii.
LE: deci si rotile suv-ului sunt in perspectiva gresita :cry:
Desi stii regula,sa mor daca am reusit sa bag 3 roti la prima ta masina...la celelalte nu am mai incercat.Originally Posted by cRistii
Diesel, io nici nu îndrăzneam să-mi imaginez că bulinele alea ar trece drept axele roţilor în viziunea lui, credeam că e un model de jantă descentrat ca un fel de signature în desene.
My Blog
"Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away." ~ Antoine de Saint-Exupery
Banuiesc ca te referi la SUV, pt ca doar la el poti verifica treaba asta, fiind vazut din lateral. O sa-l refac si o sa arate cum trebuie, pur si simplu am exagerat unele chestii la el.Desi stii regula,sa mor daca am reusit sa bag 3 roti la prima ta masina...la celelalte nu am mai incercat.
Poate observi ca rotile sunt un pic cam mari. La o presupusa inaltime a masinii de ~1.9m, din desen ar reiesi ca rotile au undeva la 80cm. Daca le-as fi facut ceva mai mici, nu ar fi sarit asa de mult in vedere.
Nici vorba, cum am mai spus, le fac cam dupa ureche :shrug:credeam că e un model de jantă descentrat ca un fel de signature în desene.
Mai urc 2 schite de acum aprox o luna. Sunt proportiile cat de cat ok?
Imi cer scuze pentru calitatea lor, sunt poze facute cu un harb de telefon :smash:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks