misto desenul de la #43 parc-ar fii din filmele alea cu ''the saw''
misto desenul de la #43 parc-ar fii din filmele alea cu ''the saw''
'Indrazneste sa te folosesti de inteligentza ta propie'(kant 1784) :lightbulb :banghead:
'Un bun ascultator e un bun vorbitor cu o durere de gat'(Katharine Whithorn) :thumbsup:
Doua schitze. Prima un razboinic plecat la lupta.A doua, sotia razboinicului ramasa singura acasa rosie de suparare. Pe neasteptate primeste vestea ca sotul ei se va intoarce teafar si nevatamat din ghearele razboiului. Pentru a-i indulci revenirea isi pune silicoane!!! In acele timpuri,... silicoanele cresteau in copaci!!!
"silicoanele cresteau in copaci" I approve :D
Foarte fain, imi place cum citesti volumele. Nu vreau decat sa atrag atentia la piciorul drept al tipului, e un pic ciudat ce se intampla acolo poate doar ca ai uitat sa pui gaica sandalei
True, true, I approve too.. la faza cu piciorul drept!!:D Acum am vazut ca e cam shui! Eeee se mai intampla. Pt asta sunteti voi! Sa-mi mai deschideti ochii!![]()
Imi place mult cum ai valorat-o pe tanti :) Moar!
ce poveste tare:)) vezi la razbonic la gat...cam lipseste gatu...si la corp armaura aia e prea rigida, tre sa se miste razboinicul, antebratul de la mana lui stranga e scurt, pt ca e la fel de lung ca si la bratul aflat in racursi si nu e normal, trebuie sa fie mai lung...la sotie nu se intelege racursiu la picior si cot, piciorul trebuie marit, de laba piciorului zic. pt ca este mult mai aprope decat restu...si la cot(mana stanga) la fel frebuie facut...bafta;)
Ms pt reply-uri..
Rares C... ma bucur ca iti place si ca ti se ridica....p..arul pe maini!:D
Copilu'... razboinicul asta s-a pregatit toata viata pt lupta. A tras de fiare puternic si are trapezul foarte dezvoltat. Plus ca isi tine capul pitit dupa scut.:D Asta la faza cu gatul. La faza cu armura iti dau perfecta dreptate. Nu am gandit-o. Am desenat sa fie frumos. Si am cam bibilit-o fara rost!:D Aaa.. si armura de pe piept il cam transforma pe marele meu razboinic intr-un homosexual pt ca are forma de sutien! =)) Oricum asta poate fi in avantajul lui pe campul de lupta!:D Mana dreapta nu e atat de tare in racourcie dar oricum e cam bulita. La scumpa lui sotie este iar discutabila povestea racourcie-ului. Ce pot sa mai spun...data viitoare va fi mai bine...sper!!! :bouncy:
Aaa...nu vi se pare ca sotia aduce un pic cu Monica Columbeanu? Numai ca sotul e in floarea varstei!!!:D lol
Sprijin faza cu Monica Columbeanu...dar mie sincer cva nu mi se pare in ordine la fatza...nu prea imi place cum ai redat volumele(la fatza)...Oricum este tare....sh ash mai spune cva...dar cred k nu e voie...ai cam avea nevoie sa mai faci studiu dupa cva... :D :D :D :D
PANTALONI SCURTZI :grin:
Hehehe. Am facut suficient studiu!:D Numai ca am trecut de asta si am stilizat "volumele"!!!:D Am lucrat direct cu marker si liner si nu am mai putut modifica chestiile naspa. Si nici nu am vrut sa apelez la Photoshop.
eu nu ma pricep la constructie. dar ceva nu e in regula la gladiator.
proportiile sunt un pic off. si cred ca ii lipseste dinamism.
aici am incercat si eu o varianta apropiata dar care cred ca il pune mai bine in evidenta.
poate are si asta multe falsitati dar pe mine ma atrage mai mult ca si postura.
Ambele au probleme mari.:D Mda, al meu sta in pozitie de atac, al tau ataca. Imi place mai mult varianta ta si stii ca nu-mi e usor sa recunosc. Cred ca din cauza ca i-ai mai pierdut din detalii. Scutul imi place foarte tare ca pozitie in varianta ta. Eee.... oricum,... povestea e toata treaba, ...nu schitzele!!! :)
Niste schitze.... cu greselile de rigoare!!! :shrug:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks