Salut, poate cineva o sa-si mai aduca aminte de mine de pe aici, n-am mai activat demult pe forum, dar recent m-am pus serios pe treaba pe partea de drawing/sketching si urmaresc cu muuuult interes cateva livestreamuri :D care sunt extrem de folositoare.
In principiu mi-am dat seama ca vreo cativa ani de zile am tot frecat menta facand diverse chestii 2d/3d si nu am incercat cu adevarat sa invat sa fac ceva bine, sa master it.
Asa ca acum, regretand timpul pierdut si fiind foarte inspaimantat, am intrat intr-o perioada maniacala de desenat. Saptamana trecuta m-am mutata de la sectia Design a facultatii la Grafica si de atunci am desenat in fiecare zi. Am sa incerc sa nu poluez threadul cu porcarii si am s aincerc sa mentin un nivel cat de cat ok al calitatii (asa cum o percep eu), desi nu sunt deloc multumit.
Digital am inceput prin a face doua studii de forma/valoare. Dupa ce m-am chinuit sa nimeresc proportiile vreo ora la tip, am suprapus poza si am rectificat nasul si conturul fetei. La al doilea nu am facut paintover si probabil de asta e atat de haggish. Am observat ca am tendinta sa fac nasul si lte forme faciale mult mai mici decat in realitate.
Accept orice sfat si critica sau sugestii. Sunt deschis la orice parere. Am sa postez si desene analog dupa ce scanez.
Peace out

Reply With Quote
Bookmarks