To spam or not to spam?
Asi vrea sa mai fac cateva imbunatatiri site-ului Vitaplus.ro si m-ar ajuta parerile.sfaturile voastre.
Merci
that is the question...:-?
site-ul tau e ca o femeie standard....atat de standard incat mai are inca ceva milioane de femei care seamana f tare cu ea....
Eu nu inteleg un lucru in subforumul de Site-uri si pareri, cum ne exprimam parerea, d.p.d.v. tehnic sau al ideii din spatele site-ului. Pentru ca sunt multe site-uri care folosesc c.m.s.-uri . Si oricare dintre cele doua ar fi sau ambele ar trebui specificat cand cineva cere parerea sa spuna si despre ce vrea parerea altora.
Salutare! Sunt nou pe aici venit din dorinta de a invata lucruri noi despre web design si graphic design. Pentru ca am nevoie de opiniile si sfaturile voastre, cei care au experiente mult mai mare ca a mea in acest domeniu. Va propun sa va dati cu parerea despre www.allexpress.ro . Sincer in momentul de fata logo-ul cred ca ar trebuii putin schimbat. Si ma refer aici atat la pozitionare cat si la aspect. Accept orice sfat sau critica asupra lui.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks