Daca ai observat ca renderul dureaza din ce in ce mai mult ai grija sa iei asta in calcul. Sa nu te trezesti ca expira timpul si calculatorul tau nu a terminat renderul. Spor...
deci esti..incepator, ha?
textura de lemn e cam mare (cel putin asa mi se pare) ar parea ca sunt 6 trunchiuri de copac ce formeaza un perete......
in schimb pietrele si zapada sunt faine
cred ca tigla aia o vei pune pe tot acoperisul
incepator, ha?
Daca ai observat ca renderul dureaza din ce in ce mai mult ai grija sa iei asta in calcul. Sa nu te trezesti ca expira timpul si calculatorul tau nu a terminat renderul. Spor...
La mine e deja o chestiune de ghici. Modelez de vreo 3 ore shi nu am randat nimik. Tot ce voi modela voi randa de vreo 2 ori maxim. Asta daca am timp, daca nu ramane la prima randar shi gata.
Mi se inchid ochii deja shi cred ca voi avea nevoie de ceva cafea in seara (sau Noaptea) asta.
Multzumesc inca o data tuturor ptr comentarii shi sugestii.
Revin spre dimineatza cu imaginea de final.
Bafta tuturor.
Everyone can make mistakes, but to do it realy BIG you need a computer.
Ultima randare.
Sper sa ma fie timp de una ca daca max-u nu moare mor eu sigur.
![]()
Dacapana diminearza nu apare alta imagine aici, asta va fi ce de sfarshit.
Cu parere de rau dar timpul se pare ca a invins.
Pacat ca a invins timpul. Poate o muti la WIP si o termini in afara provocarii. Eu cred ca merita.
textura nu se ridica la nivelul modelarii....timpul asta e de vina.....
Mie imi place, a iesit very cool, intradevar mai trebuie lucrat la ea, dar in mare imi place modelarea si modelul ales! :)
lucrarea este super, dar... ii trebuie ceva care sa animeze; e prea statica. Incearca sa bagi ceva miscare in ea, niste urme, pasi, eventual de animale, ceva care sa ii dea viatza.
da... intrarea aia de jos...acolo ar trebui ca terenul sa fie mai realist,zapada e prea inauntru,si parca nu e natural...inca o carare care sa duca acolo si ceva mai multe pietre cred ca ar rezolva problema.
...dar e ok...imi place...
by 3Dream
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks